torsdag 29 maj 2008

New York New York

Da har vi natt sista anhalten pa var resa.. och visst passar det perfekt att avsluta med Varldens Huvudstad, New York.. Vi kom hit lite senare an vantat, efter forseningar med flygen. Vi tog det lite lugnt ikvall.. at lite mat, kollade in broadway och gick pa bio och sag den nya Indiana Jones.. Filmen var val helt ok, inte mer.. den lever inte riktigt upp till de klassiska foregangarna..

Pa tal om filmer, sa har vi sett en hel del.. vi har nog gatt pa bio atminstonde 10 ganger.. Nagra vi kan rekommendera for er dar hemma ar bl a: Street Kings, Iron Man och Gone baby gone.

Vi avlutade var vistelse i Florida med att hyra en bil i South BEach och aka ner till Key West i 2 dagar.. Vi var 7 stycken och hade en van med plats for 15, sa det kandes som att aka buss, nar man fick flaka ut sig hur man ville.. Vi hade iaf jattekul och Key West var ett mysigt stalle som tilltalade oss valdigt..

Vi narmar oss som sagt slutet och for er som undrar, sa kan vi informera om att vi kommer aka harifran den 3:e juni och anlanda i Sverige den 4:e..

Jag pallar inte med alla bilder som ligger och vantar, utan de kommer upp i hemmets lugna vra, sa att ni far se hur vi haft det..

1 kommentar:

Nåns farsa sa...

Ni är mycket välkomna hem! Se till att lämna något ogjort i "äpplet".
Det kan om inte annat motivera nya besök...
Ha Det!